Original – Foto av Esben Kamstrup

Odd Nordstoga

HVOR: Fotballbanen på Varbak (familiekonsert) søndag kl 16:00

Få makter å beskrive poesien i hverdagen slik som Odd Nordstoga klarer, uten at det noen gang blir klisjefylt eller svulstig. Han synger om skogen, om høsten. Om å lengte tilbake til sommeren! Og om dagene som kom og gikk. Han får oss til å danse, selv om vi ikke kan det, og til å ville synge med av full hals om denne grisen som står og hyler.

Det er aldri noen tvil om at denne mannen lever for å spille for publikum, og det er jammen ikke rart at publikum over hele landet har trykket ham til sitt bryst, både i høytid og på fest. Og med seg på veien, har han alltid det ypperste stjernelaget av musikere her til lands. En konsert med Odd Nordstoga føles rett og slett som en vitamininnsprøytning, enten det er alene, med fullt band, med andre musikalske gjester, eller med strykeorkester.

Odd er en slags nasjonal leverandør av kvalitetsmusikk, og i høst er han klar med et splitter nytt album med tittelen «Inn i skogen». Så bærer det ut på slippturné med det glimrende bandet sitt, og både gamle og nye hits i skreppa.

Odd Nordstoga kommer med stort band til Farsund Folk Festivals 25 årsjubileum. Han avslutter festivalen søndag og vi inviterer hele familien på konsert, utendørs på Varbak!