Billettinformasjon – Farsund Folk Festival

Generell billettinformasjon 2021

På grunn av Covid-19 er det en del praktiske endringer i billettsystemet vårt i år. For å unngå det meste av kø i forbindelse med kjøp av billetter, oppfordrer vi alle til å kjøpe billetter i forkant, via våre ulike kanaler

Billett typer

ENKELTBILLETTER

I år vil det ikke være mulig å kjøpe festivalpass. Vi har valgt å selge bare enkeltbilletter til årets konserter. Dette er et smittevernstiltak, og vi gjør det for å kunne gjennomføre trygge konserter med publikum på tilviste plasser.

Når starter Billettsalget?

Vi planlegger å starte billettsalget 1. juni. 

Billetter til resterende arrangement blir lagt ut fortløpende. Informasjon om billettsalg og annet blir lagt ut på nettsiden og våre Facebookside. 

Hvor kjøper jeg billetter?

Billettene kjøper du via vår nettside eller på TicketCo.

Hvis det er flere billetter igjen ved festivalstart, vil det være mulig å kjøpe billetter på vårt festivalkontor på Backes Bu eller i inngang. 

Kjøpe billetter via mobil, nettbrett eller PC?

Du kan bruke både datamaskin, nettbrett eller smarttelefon for å kjøpe billetter. Dersom du skal kjøpe flere billetter, er det best å bruke PC eller MAC.

Hvis du kjøper billett på PC som bruker Internet Explorer kan det være du opplever problemer.  Prøv da heller Google Chrome.

Fysiske billetter eller billetter på mobil.

Billettene dine kan du skrive ut og vise ved inngangen til konserten. Eller du kan ha billetten som ein QR-kode på telefonen og vise den for skanning ved inngangen til konserten.

Festivalkontor og kundeservice

Under festivalen vil vi etablere et festivalkontor. Her vil det være folk som kan gi deg god informasjon om våre arrangement og billettsalg. 

Her vil det være mulig å ta en kaffikopp, kjøpe t-skjorter og andre festivalartikler. 

Billettpriser

Alle billettpriser er inkluderte serviceavgift. Kjøpte billetter blir ikke refundert.

Spørsmål

Har du spørsmål om program, billetter eller andre ting, kan du sende melding via vår Facebookside eller sende en e- post til: annhelen@farsundfolkfestival.no