Ingvild Koksvik

PEOPLE at Backes // Release concert with Ingvild Koksvik

14. October 2022 19:00–21:00

kr 300

Tickets

Ingvild Koksvik er norsk sanger, komponist og tekstforfatter som har bosatt seg i Farsund. Hun som elsker Farsund og den forblåste Listahalvøya.

Ingvild solodebuterte med utgivelsen «Nattåpent» i 2013, med tonesatte dikt av Rolf Jacobsen. I 2016 kom kritikerroste «Og sangen kom fra havet» med egne tekster og musikk, som var bestillingsverk til Nordsjøfestivalen i 2015 .

«Mørketidssanger»
Høsten 2022 slippes hennes tredje soloplate Mørketidssanger,  og Ingvild skal ut på en liten lanseringsturne. Vi er glade for at Ingvild med band stopper opp i Farsund, og vakre Backes Bu i den forbindelse 14. oktober.

Med sin vakre stemme og sterke formidlingsevne, har Ingvild sunget seg inn i hjertene til både lyttere og musikkanmeldere. Hun har gjort en rekke konserter og turnéer i inn- og utland, og jobbet med musikere og produsenter som Marc Ribot (Tom Waits), Joel Hamilton, Nils Økland, Lars Jakob Rudjord, Tony Maimone, Ketil Bjørnstad og Vegar Vårdal.

Ingvild og band
Med seg til Farsund har Ingvild to spennende musikere. Andreas Løwe er en norsk jazz pianist fra Hedrum, bor i Oslo, og med en smak for elektronisk lydbehandling. Han er kjent fra band som Splashgirl, Silent Velcro og The Captain & Me, og samarbeider med artister som Hanne Kolstø, Frida Ånnevik og Susanna Wallumrød.

På gitarer har hun med seg norsk – finske Juhani Silvola, som har vært i Farsund tidligere, både på festivalen og i vår FOLK -serie med sin kone Sarah – Jane Summers. Han har mastergrad innen elektroakustisk samtidsmusikk fra Norges musikkhøgskole og en bachelorgrad som jazzgitarist og er i tillegg aktiv innen norsk og skotsk folkemusikk.

Du kan lese mere om Juhani her, og du kan lese mer om Ingvild her.

Ingvild Koksvik – vokal
Johani Silvola – gitarer
Anders Løwe – tangenter

 

FOLK på Backes er støttet av Norsk Kulturråd.