IMG_3784

Familiedag på Fortet

30. august 2020 13:00 –

På festivalens siste dag inviterer vi hele familien til en familiedag på Nordberg Fort.

Det vil bli konserter, opplevelser og aktiviteter for hele familien. Museet rigger til aktiviteter for barn og vi håper dere vil ta i bruk uteområdet og utstillingene på Fortet! 
Ved fint vær holdes konserten utendørs. Arrangementet er gratis! 
 
Program:
Kl. 13.00 Dansekurs med Tuva og Ina på Nordberg Fort.
Dans og musikk for store og små. Her er alle velkomne. Erfarne danseføtter og nye danseføtter!

Tuva er utdannet ved Norges Musikkhøyskole med hovedinnstrument i hardingfele, men er også en dyktig danser og sanger. Hun er bl.a. kjent fra trioene VRANG og Raabygg.

Ina har utdanning fra NTNU innen folkedans, men er mest av alt en folkedanser som har testet mange av landets gulv både på scene og i sal og er instruktør for danseglade voksne og barn.

Begge er i dag lærere for folkedansgruppa Barnefolk ved Sandnes Kulturskole.

 

 

 

 

Kl. 14.00 Konsert med Åsmund Reistad, Ulf – Arne Johannessen og Birger Mistereggen
I fjor hadde denne trioen skolekonserter for alle barneskolene i Farsund. Konserten var så vellykket at vi ønsket dem tilbake når vi nå lager en familiedag på Nordberg Fort. Det blir fortelling, dans, sang og musikk som er kjent for store og små formidlet på munnharpe, gitar, torader og trommer.
 
Alle vil måtte registrere seg inn til arrangementet, holde 1. metra avstand, god hånd og hostehygiene.
 
Arrangementet er gratis!
Kafeen og utstillingene på Nordberg Fort vil være åpne.

Nordberg Fort

Søndagen avsluttes festivalen med et spennende program på Nordberg Fort, som er et nedlagt kystfort. Konsertene i utstillingshallen til Listamuseet er alltid godt besøkt og det markerer en flott avslutning på festivalen. Nordberg Fort ligger ytterst på Lista og området rundt fortet har gode turmuligheter, så kombiner gjerne konsert og tur – kulTUR!
Les mer