Nordsjøfestivalen 2018 - Lørdag-33

Farsund Folk Session

29. august 2020 18:00–20:30

kr 350

Farsund Folk Session er 2020 utgave av Nordsjøkonserten. Konserten hvor vi feirer folkemusikkens slektskap til landene rundt Nordsjøen. På grunn av koronaviruset kan vi ikke gjennomføre denne konserten, men lover dere et variert program med innslag fra artister som har sin opprinnelse og henter sin inspirasjon i fra Nordsjøen.

Det blir musikk fra Norge, Skottand, Finland og Shetland i et år hvor vi ikke kan hente inn internasjonale artister, det syns vi er strålende. De internasjonale artistene bor og jobber i Norge, så vi er heldige.

Deltakere er blant annet Vegar Vårdal, Birger Mistereggen, Annar Bye, Sarah – Jane Summers, Johani Silvola, Kevin Henderson. Ulf – Arne Johannesen og gruppen Svevngangar.

Ang konserter i Eilert Sundthallen

Inngang i sluse inn til idrettshallen i Inger Sundts gate, på oppsiden av Aulaen. Det vil blir bordservering inne i hallen, god plass mellom bordene og desinfeksjon tilgjengelig. Som publikum må du ha god håndhygiene og holde avstand. Alle må bli sittende på samme stol og ikke bytte bord under forestillingen. Kun betaling med vipps og kort. Kom helst til fots, eller parker ved Amfi, Nytorvet, eller Verven. Vi vil gjøre vårt beste for å informere om eventuell omkjøringer i Storgata.

Vær tålmodig, vis hensyn og ta vare på hverandre ved å holde 1. meters avstand og ved at du blir hjemme om du har symptomer eller påvist covid 9. Det er ditt ansvar!

Eilert Sundthallen

Eilert Sundthallen ligger i Eilert Sund videregående skole, midt i Farsund sentrum. Vi rigger om den store idrettshallen til en spennende og intim konsertarena, hvor lyd, lys og artister kommer til sin rett. Vi har et hyggelig barområde med servering av mat og drikke.
Les mer