Geirr Lystup.jpg

FOLK på Backes // Geirr Lystrup

17. mars 2023 19:30–21:00

kr 200

LYDEN AV LYSTRUP

Dørene åpner 18:30
Konsertstart 19:30
Vi holder Backes Bu åpen utover kvelden etter konsert!

Geirr Lystrup har gitt ut ei rekke visealbum og barneplater, skrive fleire bøker og teaterstykke, dei fleste for born. Han har skrive tekst til fem album med Per Oddvar Hildre og Det Norske Kammerkor. Han har vore med i det nordiske folkemusikkensemblet Kvedar og samarbeidd med Moskva Balalaika Quartet og SKRUK om juleprogrammet “Stjerna frå øst”. Han debuterte i 1972 med albumet Ti på taket og Måltrostblues.

Geirr Lystrup er en norsk visesanger og forfatter. Han er en allsidig trubadur som har medvirka til å fornye den norske visetradisjonen. Lystrup synger på dialekt og nynorsk og er kjent for sine nære, varme, humoristiske og ofte samfunnskritiske tekster.

FOLK på Backes er Farsund Folk Festival sin helårs konsertserie. Konsertserien støttes av Norsk Kulturråd og Folkeakademiet.

Backes Bu

Backes Bu er Farsunds eneste originale pakkhus og festivalens mest intime konsertarena. Her oser det av maritim kultur fra veggene. Vi rigger scenen slik at det blir god kontakt mellom artister og publikum, og vi har småbord og uformell klubbstemning. Vi har bar, snakkes på Backes!
Les mer