kasper aae nystr›m

Gangar

25. august 2023 22:30–23:59

kr 250

Etter vandringen på Varbak, kan du få gang på FOLKrockefoten! På fotballbanen på Varbak rigger vi opp til konsert, og vi lover en ordentlig folkemusikkfest av nye dimensjoner!

Folkrockbandet Gangar er en kule av ung energi du sent vil glemme. Gangar kombinerer tradisjonelle melodier med Rock, Metal og Jazz, og skaper et nytt og spennende musikkuttrykk i prosessen. Inspirert av band som AC/DC, Hoven Droven og Meshuggah gjør de norsk folkemusikk tilgjengelig for et allment publikum, uten å inngå kompromisser ovenfor tradisjonen. Frontmann og felespiller Mattias Thedens finner melodiene på gamle opptak, og deretter arrangeres de i fellesskap, hvor bandmedlemmenes ulike musikalske bakgrunner tilføyer det ekstra kruttet som tar festen til et nytt nivå. Alt dette knyttes sammen av et formidabelt liveshow fylt av energi, publikums-interaksjon og dans, som garanterer en kveld av høy musikalsk kvalitet, i tillegg til å få liv i dansefoten til samtlige publikummere.

Medvirkende:
Mattias Thedens – hardingfele/flatfele
Oskar Lindberget – sax
Richard Max – gitar
Jonas Thrana Jensen – bass
Henrik Dullum – trommer

Varbak

Varbak er Farsunds byfjell. Her er det turområde med  fine turstier, flotte utemøbler og grillsteder. Det ligger på «Farsunds tak» og er synlig fra nesten hele byen, og man har spektakulær utsikt til byen og innseilingen.
Les mer