torhild

LENGT – Høstkonsert i Loshavn bedehus

2. november 2019 17:00–18:00

kr 200

Lengt –  Nordsjøfestivalens høstkonsert i Loshavn Bedehus
Med: Carl Petter Opsahl, klarinett, Torhild Larsen Nygård, sang og Ådne Svalastog, trøorgel

Lengsel hører menneskelivet til. Vi kan lengte etter kjærlighet, etter folk som har stått oss nær eller etter å komme hjem og å høre til.

På denne konserten ute i havgapet vil lengselen få et folkemusikalsk uttrykk.

Carl Petter Opsahl er æresborger av New Orleans og er kjent fra Caledonien Jazzband. Men han har også tradisjonsmusikk fra Gudbrandsdalen på innsiden og var med å starte Chateau Neuf Spelemannslag i 1992. De senere år er han også tilknyttet Ole Bull akademiet på Voss. Han har flere utgivelser bak seg, blant annet #23 sammen med Jo Asgeir Lie som kom ut i juni 2019.

Torhild Larsen Nygård er en allsidig sanger med folkemusikk som sitt spesialfelt etter masterstudium i Rauland. Hun kommer fra Feda i Vest-Agder og synger i Kilden Vokalensemble i Kristiansand. I 2018 var hun og Ådne Svalastog blant artistene på Nordsjøfestivalen.

Ådne Svalastog er utdannet kantor ved Norges Musikkhøgskole. Etter mange år som kantor i Oslo, er han nå ansatt i Kvinesdal. Han er kjent for samspill med en lang rekke ulike musikere og sangere, blant annet Sigmund Groven, Henning Kraggerud og Sondre Bratland. Han lager gjerne sine egne arrangementer og trakterer både klaver, trøorgel og pipeorgel.

I sommer hadde de tre konsert i Feda kirke under Utvandrerfestivalen i Kvinesdal.

En konsert i Loshavn Bedehus er unikt – så bli inn i varmen og del denne lørdags ettermiddagen sammen med oss!