Anne Gravir Klykken og Jon Solber,

Anne Gravir Klykken & Jon Solberg // Nordsjøens Spelemannslag // Backes Bu

27. august 2022 21:00–00:00

kr 250

Lørdagens intimkonsert på Backes Bu er selve jubelavslutningen på en lang innholdsrik lørdag.

Intimt, lave skuldre og to konserter til prisen av en. Det blir servering og kanskje noen overraskelser og buskspel om du holder ut.

Først ut er denne kvelden er duokonsert med Anne Gravir Klykken og Jon Solberg der vakker sang møter vakker spill, tradisjon og vakre harmonier i sangen dem i mellom.

Jon Solberg er norsk musiker, låtskriver og tekstforfatter fra Bø i Telemark. Han er kjent som vokalist og frontfigur i bandet Ni Liv, og som soloartist. Jon har gitt ut tre soloplater og åtte plater med Ni Liv. Anne Gravir Klykken er folkesanger fra Solum. Hun har gitt ut to soloplater og flere andre utgivelser med blant andre trioen Vintermåne.

Les mere om Anne og Jon her!

Vi avslutter kvelden med Nordsjøens Spelemannslag, i år som i 2029 består spelemannslaget av stjernene fra Nordsjøkonserten. Her er det artistene som selv bestemmer hva som skal spilles, det blir litt jamming og sikkert buskspel.

Backes Bu

Backes Bu er Farsunds eneste originale pakkhus og festivalens mest intime konsertarena. Her oser det av maritim kultur fra veggene. Vi rigger scenen slik at det blir god kontakt mellom artister og publikum, og vi har småbord og uformell klubbstemning. Vi har bar, snakkes på Backes!
Les mer