SWSC-00888-1024x683

Nordsjøkonsert & Storm Weather Shanty Choir

28. august 2021 20:00–22:30

kr 400

Lørdagens festkonsert med den tradisjonelle Nordsjøkonserten hvor hovedtema er slektskapet i musikken rundt Nordsjøen.

I år kjører vi to konserter i en, så dette blir en riktig festaften. I første del får du den tradisjonelle Nordsjøkonserten der musiker Vegar Vårdal og kunstnerisk leder i festivalen Knut Egil Kristiansen har regien og produserer en unik konsert, hvert år. Deltakende musikere er foreløpig  Vegar Vårdal, Birger Mistereggen og Storm Weather Shanty Choir. Flere artister kan dukke opp!

I andre del, etter en pause slipper vi til Storm Weather Shanty Choir. Under denne konserten regner vi med taket i Eilert Sundthallen letter.

Storm Weather Shanty Choir er et seksmanns rocka sjantikor fra Stord. Sjantier er arbeidssanger som ble bruk til sjøs, og i Storm Weather Shanty Choir tolkning fremføres sjantiene i rock´n roll-drakt der publikum hiv seg med og syng av full hals – altså om rocka allsang! Med like sterk energi tar de publikum helt ned når de framfører vakre og melankolske sjømannsviser om savn og svunnen kjærlighet til sjøs.

Les om Storm Weather Shanty Choir her.

Eilert Sundthallen

Eilert Sundthallen ligger i Eilert Sund videregående skole, midt i Farsund sentrum. Vi rigger om den store idrettshallen til en spennende og intim konsertarena, hvor lyd, lys og artister kommer til sin rett. Vi har et hyggelig barområde med servering av mat og drikke.
Les mer