Nordsjøkonsert2021, Solfrid S. Økland

Nordsjøkonserten // Farsund Folk Festival 2022

27. august 2022 19:00–21:30

kr 400

Nordsjøkonserten er vår signaturkonsert. Gallakonserten om du vil. Her er samspillet mellom musikerne, i et stort ensemble hovedingrediensen. Her dyrkes festivalens utspring, nemlig slektskapet som finnes i musikken fra landene rundt Nordsjøen.

Livet ved havet, været, hverdag og fest beskrives gjennom melodier og tekster, og likhetstrekkene i landene som er knyttet til havet er flere enn ulikhetene. Dette skaper et samspill og en energi som overrasker og treffer oss hvert år.

Knut Egil Kristiansen er kunstnerisk leder for konserten, og setter sammen musikerne og program i samarbeid men en musikalsk ansvarlig på scenen. Denne konserten er unik, og det dukker det alltid opp overraskelser.

Du opplever alltid et stjernelag på scenen, og skal vi anbefale én konsert, så er det Nordsjøkonserten!

På scenen 2022:  Vegar Vårdal , Birger Mistereggen, Tuva Færden, Megan Henderson, Anders Lillebotrio, Johanna Juhola, Hannah Rarity og Stampestuen.

Endringer kan forekomme.

Innslipp 30 min før forestillingsstart.
2. sett med pause
Servering

Eilert Sundthallen

Eilert Sundthallen ligger i Eilert Sund videregående skole, midt i Farsund sentrum. Vi rigger om den store idrettshallen til en spennende og intim konsertarena, hvor lyd, lys og artister kommer til sin rett. Vi har et hyggelig barområde med servering av mat og drikke.
Les mer