FOLK på Backes

FOLK på Backes

Nordsjøfestivalen har med stort hell tatt i bruk Backes Bu som fast konsertsted for våre konsertserier utenom festivalen. Vi tar derfor i bruk Backes Bu også under årets festival. Vi bygger et festivalkonsept inne og ute med løs snipp og servering. Her blir det intimt og vi garanterer at det vil rykke i danseføtter og kropper. Det blir folkelig og høgt under taket - forstill deg at du er på pub i Skottland eller Irland og la deg rive med!

fredag 2. august 2019

Nordsjøfestivalen har med stort hell tatt i bruk Backes Bu som fast konsertsted for våre konsertserier utenom festivalen.

Vi tar derfor i bruk Backes Bu også under årets festival. Vi bygger et festivalkonsept inne og ute med løs snipp og servering. Her blir det intimt og vi garanterer at det vil rykke i danseføtter og kropper. Det blir folkelig og høgt under taket – forstill deg at du er på pub i Skottland eller Irland og la deg rive med!

Ved godt vær kommer vi også til å ta i bruk området utenfor Backes Bu. FFS sin lekter, Bar OVER tar turen over havnebassenget og fredag inviterer vi til Nordsjødans ombord. Med storbandet Jultullaget ombord på lekteren lover vi skikkelig dansefest.

Kjøp kombibillett fredagen og lørdagen, da får du kirkekonsert og Folk på Backes i en og samme billett fredag. På lørdagen kombinerer du Nordsjøkonsert og Folk på Backes lørdag. Du kjøper kombibillett på Kirkekonserten eller Nordsjøkonserten inne på TicketCo.