Bilde1

Åpningskonsert på Varbak // Folk møter FOLK

Vi inviterer til en storslagen og anderledes åpning på årets festival og tar i bruk Frsunds byfjell, Varbak. Som publikummer inviteres du til å vandre gjennom det flotte turområdet på Varbak, mens du får oppleve sang, dans, musikk, kunst i skogen, langs stien, på åpne plasser og ved grillpannene. Vi vil lede deg trygt gjennom området og gi deg en helt ny totalopplevelse av tradisjonsmusikk og dans akkompagnert av spennende lys og god lyd. Kunstnerisk ansvarlig er Vegar Vårdal og han vil invitere med seg lokale musikere, elever fra Kulturskolene i tillegg til profesjonelle norske og utenlandske musikere (som bor i Norge) Vi vil komme med informasjon om parkering og smittevernsregler knyttet spesielt til dette arrangementet.  

fredag 17. juli 2020

Vi inviterer til en storslagen og anderledes åpning på årets festival og tar i bruk Frsunds byfjell, Varbak.

Som publikummer inviteres du til å vandre gjennom det flotte turområdet på Varbak, mens du får oppleve sang, dans, musikk, kunst i skogen, langs stien, på åpne plasser og ved grillpannene.

Vi vil lede deg trygt gjennom området og gi deg en helt ny totalopplevelse av tradisjonsmusikk og dans akkompagnert av spennende lys og god lyd.

Kunstnerisk ansvarlig er Vegar Vårdal og han vil invitere med seg lokale musikere, elever fra Kulturskolene i tillegg til profesjonelle norske og utenlandske musikere (som bor i Norge)

Vi vil komme med informasjon om parkering og smittevernsregler knyttet spesielt til dette arrangementet.