Fara

Kirkekonsert med FARA

25. august 2023 19:00–20:30

kr 300

Vakker folkemusikk fra Orkenøyene, med sjøsprøyt og gode historier.

FARA er en kvartett bestående av fire av Skottlands mest suksessrike folkemusikere. Sammen produserer de energisk og forrykende musikk forankret i deres oppvekst og tradisjonsmusikken fra Orknøyene.

Repertoaret deres inneholder både nyskrevne låter og tradisjonelle melodier fra Orkenøyene, og bandets vakre, musikalske uttrykk vil kle kirkerommet godt. Fara har et sort internasjonalt publikum og har turnert store deler av verden, og endelig kommer de til Farsund!

Høsten 2022 slapp de sitt etterlengtede tredje album «Energy Island». Albumet er inspirert av  Orkenøyenes historie og posisjon som førende nasjon innenfor fornybar energi.

En konsert med Fara er variert,  full av livlige arrangementer, energisk fele- og pianospill, sang og gode historier. Dere kommer garantert til å bli begeistret for dette skotske firkløveret!

 

Jeana Leslie – fele og sang
Catriona Pricefele og sang
Kristian Harvey – fele og sang
Rory Matheson – piano

Frelserens Kirke

Vi har i mange år hatt et godt samarbeid med Frelserens Kirke under festivalen. Mang en gang har en konsert fått oss til å føle at taket har løftet seg og vi blir ført opp og ut av benkeradene. Det er noe med kirkerommet og folkemusikk. Rommet og musikken utfyller hverandre på en helt spesiell…
Les mer