Sigrid Moldestad Band

Konsert med Sigrid Moldestad & band // Farsund Folk Festival

27. august 2021 19:00–20:30

kr 350

Sigrid Moldestad er norsk folkemusiker, sanger, låtskriver, skuespiller og tekstforfatter. Hun ble kåret til Årets Folkemusiker i 2010 og debuterte som soloartist i 2007 med plata “Taus” som hun fikk Spellemannsprisen for.

Sigrid Moldestad slapp sitt sjette soloalbum 19. februar «Tonen i meg» I dette albumet tar hun oss med inn i et spennende musikalsk landskap med mørkere understrømmer en tidligere plater. Hardingfela er fortsatt sterkt til stede på flere låter, men dette albumet leker i flere sjangre.

«Med det nye albumet «Tonen i meg» formidler Sigrid Moldestad kontrastene i livet gjennom fortellinger som egentlig gjelder oss alle. Musikken er både skjør og kraftfull, hudløs og trøstende, melankolsk og oppløftende og med seg har hun sitt faste band gjennom mange år.

«Vi er sikre på at dette blir en perfekt kombo for kirkekonserten i år»

Vi gjennomfører i år kirkekonserten i Eilert Sundthallen får å ivareta smittevernet på best mulig måte i forhold til antall publikum.

Eilert Sundthallen

Eilert Sundthallen ligger i Eilert Sund videregående skole, midt i Farsund sentrum. Vi rigger om den store idrettshallen til en spennende og intim konsertarena, hvor lyd, lys og artister kommer til sin rett. Vi har et hyggelig barområde med servering av mat og drikke.
Les mer