Original – Foto av Esben Kamstrup

Odd Nordstoga m/band

27. august 2023 16:00–17:30

kr 450

Odd Nordstoga og band avslutter jubileumsfestivalen i 2023 på fotballbanen på Varbak søndag 27. august!
— barn under 18 år gratis i følge med voksne (gratisbillett må reserveres) —
Få makter å beskrive poesien i hverdagen slik som Odd Nordstoga klarer, uten at det noen gang blir klisjefylt eller svulstig. Han synger om skogen, om høsten. Om å lengte tilbake til sommeren! Og om dagene som kom og gikk. Han får oss til å danse, selv om vi ikke kan det, og til å ville synge med av full hals om denne grisen som står og hyler.
Det er aldri noen tvil om at denne mannen lever for å spille for publikum, og det er jammen ikke rart at publikum over hele landet har trykket ham til sitt bryst, både i høytid og på fest. Og med seg på veien, har han alltid det ypperste stjernelaget av musikere her til lands. En konsert med Odd Nordstoga føles rett og slett som en vitamininnsprøytning, enten det er alene, med fullt band, med andre musikalske gjester, eller med strykeorkester.
Odd er en slags nasjonal leverandør av kvalitetsmusikk, og i høst er han klar med et splitter nytt album med tittelen «Inn i skogen». Så bærer det ut på slippturné med det glimrende bandet sitt, og både gamle og nye hits i skreppa.
Medvirkende:
Odd Nordstoga (vokal, gitar, trekkspill)
Håkon Aase (fele)
David Wallumrød (keyboards)
Alexander Pettersen (gitar)
Øystein Skjælaaen (bass)
Bjørn Sæther (trommer)

Varbak

Varbak er Farsunds byfjell. Her er det turområde med  fine turstier, flotte utemøbler og grillsteder. Det ligger på «Farsunds tak» og er synlig fra nesten hele byen, og man har spektakulær utsikt til byen og innseilingen.
Les mer