FOLK på vandring_SIGRID

Sigrid Moldestad & HazeliusHedin: Vintersong

8. desember 2023 19:30–21:00

kr 400

VINTERSONG 

-en nordisk julekonsert-

Vinterens store opplevelse i Loshavn Bedehus! Det blir vakkert, nært ekte og når norske Sigrid Moldestad møter svenskene Johan Hedin og Esbjörn Hazelius med «Vintersong». De er hver for seg kjent som sterke formidlere på den nordiske folkscenen,  og skaper unik stemning med sine nyckelharper, hardingfeler, gitarer og stemmer. Det blir tradisjonelle julesanger fra det felles-nordiske reportoaret, det blir energisk samspill, egne viser og historier. 

Esbjørn Hazelius og Johan Hedin er blant Sveriges største folkemusikkstjerner, og har en ekstra nerve i sitt samspill som berører sterkt. De har turnert mye, gitt ut flere plater sammen og har et stort nordisk publikum. Det samme kan sies om Sigrid Moldestad,  som har flere plater bak seg og er kjent for sin sterke formidling og sine sanger.  Trioen skal turnere både i Norge og Sverige før jul.

 

Medvirkende:
Sigrid Moldestad – sang/hardingfele/fele
Esbjørn Hazelius – cittern/gitar/fele/sang
Johan Hedin – nyckelharpe/cittern/sang

Loshavn Bedehus

Vi  avslutter festivalen søndag på Loshavn Bedehus. Med utsikt til Nordsjøen får du en unik konsertopplevelse i bedehuset i uthavna Loshavn. Denne konserten er helakustisk, uten applaus og introduksjoner. I denne denne konteksten får den neddempede musikken fokuset, og denne konserten kommer med gåsehud- garanti. Her er det trangt om plassen, så løp og kjøp!…
Les mer