Ingvild Koksvik og Lars Jakob Rudjord _ foto Simen Løvgren

Ingvild Koksvik & Lars Jakob Rudjord

Ingvild Koksvik og Lars Jakob Rudjord er musikere med base i Farsund. I 2015 samarbeidet de om bestillingsverket «Og sangen kom fra havet» til Farsund Folk Festival, og har siden medvirket på festivalen i flere sammenhenger. På Varbak presenterer de litt av musikken som ble skrevet til festivalen, samt nytt materiale av Vegar Vårdal.

Med sin vakre stemme og sterke formidling, har sanger og låtskriver Ingvild Koksvik en helt egen evne til å berøre lytterne. Hun har flere plateutgivelser bak seg, og har gjort en rekke konserter og turnéer i inn- og utland. Hun har bla. jobbet med musikere og produsenter som Marc Ribot (Tom Waits), Joel Hamilton, Nils Økland, Lars Jakob Rudjord, Tony Maimone, Ketil Bjørnstad og Vegar Vårdal.

Lars Jakob Rudjord er ettertraktet pianist og komponist. Han har tre album bak seg i eget navn, samt medvirket på en rekke andre, bla med Karl Seglem, Moddi, Ingvild Koksvik m.fl. Han har spilt på en rekke store scener og festivaler i inn- og utland, og har skapt sit helt særegne,  melodiske sound, influert av nordisk folklore, klassisk musikk og elektronika.

Vi gleder oss over at Ingvild & Lars Jakob er endel av årets festival.