Hekla Stålstrenga

Åpningskonsert // Hekla Stålstrenga // Eilert Sundthallen

26. august 2021 20:00–21:30

kr 450

Velkommen til årets åpningkonsert i Eilert Sundthallen med Hekla Stålstrenga!

Gjennom 15 år har Hekla Stålstrenga opparbeidet seg  til å bli et av Norges mest populære band med sin helt særegne miks av folkemusikk, viser og pop. Med en blanding av varm visesang, røffe riff og triste ballader har gruppa klart å treffe noe kjent og kjært i oss alle.  Låter som «Har du Fyr», «Folketonen», «Vise ved Vintersolkverv» og «Siste Sang» har  blitt allemennseie og for lengst gått inn i den norske visekanonen. 

Energi og en enorm leken musikalitet blandet med humor, nærvær, spilleglede og svært kompetente musikere – dette er suksessoppskrifta til Hekla Stålstrenga! 

Bandet har tidligere gitt ut 7 album med sitt helt særegne uttrykk i skjæringspunktet mellom folkemusikken, visesangen og populærmusikken.De har vært nominert til spellemannprisen 5 ganger og har pådratt seg flere sanger som har gått inn i den norske vise kanonen. Sanger som Har du Fyr, Folketonen, Vise ved Vintersolkverv og Siste Sang er musikk mange har et forhold til. De har også flittig frekventert NRK sine spillelister på radio.

Konsertene med Hekla Stålstrenga er kjent for energi, tilstedeværelse og dyp musikalitet blandet med humor, spilleglede og særdeles kompetente musikanter. Bandet består av noen av landets mest markante musikere på sine respektive instrument. Noe som gjør at alle medlemmene er svært ettertraktet når andre artister ønsker seg musikalske partnere i sine prosjekt. Hekla Stålstrenga har vært hos oss før, og  vi gleder oss til gjensyn og gjenhør med gruppa på åpningskonserten i Eilert Sundthallen.

Hekla Stålstrenga består av:
Anne Nymo Trulsen
Ragnhild Furebotten
Ole-Jakob Larsen
Trond-Viggo Solås
Tore Bruvoll

Eilert Sundthallen

Eilert Sundthallen ligger i Eilert Sund videregående skole, midt i Farsund sentrum. Vi rigger om den store idrettshallen til en spennende og intim konsertarena, hvor lyd, lys og artister kommer til sin rett. Vi har et hyggelig barområde med servering av mat og drikke.
Les mer