Linjer Varbak

Linjer: skoleforestilling

25. august 2023 10:00–11:30

OBS: formiddagsforestillingen er forbeholdt elever fra kommunens skoler. Se eget arrangement for kveldsforestillingen som er åpen for publikum.

Musikalsk, malerisk, mystisk og majestetisk: magisk vandring på Varbak! Vi lyssetter hele området, musikken hører du fra mellom trærne eller bak knausene, vi har musikere, lydinstallasjoner og kunstopplevelser både her og der langs stien. Sånn har du aldri opplevd Varbak før!

Opprinnelig var “Linjer” et bestillingsverk til Farsund Folk Festival skrevet av Vegar Vårdal. Et begrenset antall publikum fikk oppleve premieren i 2020, men i år kan vi endelig invitere til konsertvandring uten corona-restriksjoner. Vi har invitert et stort antall utøvere for å skape en helt unik konsertopplevelse langs turstien rundt Farsunds byfjell, og dere får oppleve en spennende og variert musikalsk vandring med en rekke ulike opplevelser. I tillegg til profesjonelle musikere og folkedansere, medvirker også lokale kunstnere og elever fra kommunens barneskoler og “Havmonsteret”-prosjektet fra Farsund ungdomsskole.

Medvirkende:
Vegar Vårdal – feler
Ulf-Arne Johannessen – dans
Sikia Chi Masters Heien – dans
Lisa Haugeland – fele
Ådne Svalastog – tangenter
Torgeir T. Fiane – trøorgel
Åsmund Reistad – gitar
Lars Jakob Rudjord – tangenter
Danseelever fra Farsund kulturskole
Birger Mistereggen – perkusjon
Johanne Flottorp – hardingfele
Torhild Larsen Nygård – vokal
Floating Sofa Quartet
Guro Kvifte Nesheim – fele
Magnus Wiik – gitar
Herman Gautefald – fele
Bendik S. Qvam – bukkehorn/gitar
Nina Byttingsmyr – hardingfele

Kunstnere:
Olaf Karlsen
Alfred Vaagsvold
Anette Rosenberg
Jon Aslak Fintland
Solfrid Olette Mortensen
Elever fra Borhaug skole
Agnethe Salvesen & Havmonsteret, Farsund ungdomsskole

Varbak

Varbak er Farsunds byfjell. Her er det turområde med  fine turstier, flotte utemøbler og grillsteder. Det ligger på «Farsunds tak» og er synlig fra nesten hele byen, og man har spektakulær utsikt til byen og innseilingen.
Les mer