Longest Johns

Åpningskonsert // The Longest Johns // support: Hannah Rarity

25. august 2022 19:30–21:30

kr 400

The Longest Johns er et a capella folkemusikk band fra Bristol, England, sprunget ut av en gjensidig kjærlighet til tradisjonelle folkesanger og sjantier. Repertoaret spenner fra rocka maritime sanger til de mer uvanlige og mindre tradisjonelle folketonene.

Jeg tviler på at noen av  medlemmene i The Longest Johns noensinne hadde forestilt seg at de ville kunne komme så langt på bare fire stemmer.

I løpet av noen få år har de gått fra å synge shantier på et kjøkken til internasjonale folkemusikk festivaler, turneer, TV-opptredener og fått en enorm tilhengerskare på nett.

Som frontfigurer for selve gjenopplivingen av shantyen i 2021 med deres spor Wellerman, når The Longest Johns millioner av nye fans over hele verden og viser hvor flotte disse sangene kan være.

For oss i Farsund Folk Festival passer shantien perfekt i vårt festivalprogram, og  vi gleder oss til å oppleve The Longest Johns som virkelig er noen verdensstjerner.For de av dere som opplevde Storm Weather Shanty Choir i fjor, kan vi love et enda musikals og energisk høydepunkt.

Vi deler åpningskvelden i to avdelinger: Først får dere høre Hannah Rarity fra Skottland, taler og høytidlig åpning. Så blir det en pause før kveldens fulle konsert med The Longest Johns.

Les mere om Hannah Rarity her! 

Dørene åpner: kl. 19.00

Servering!

Eilert Sundthallen

Eilert Sundthallen ligger i Eilert Sund videregående skole, midt i Farsund sentrum. Vi rigger om den store idrettshallen til en spennende og intim konsertarena, hvor lyd, lys og artister kommer til sin rett. Vi har et hyggelig barområde med servering av mat og drikke.
Les mer