79141582_2522548104658689_1670319636182204416_o

FredagsFOLK i Eilert Sundthallen

28. august 2020 20:30–00:00

kr 200

Velkommen til en vakker, intim og trygg fredagskveld i Eilert Sundhallen.
Du kan starte kvelden med Sjantikonsert kl 19.00, og så oppleve to sterke duoer fra kl. 20.30.
For 200 kr. får du med deg hele Fredagskvelden i Eilert Sundthallen.
Først ut er samboerparet Kevin Henderson og Annika Wasgård fra kl. 20.30
Annika Westgård er en hardingfelespiller og folkesanger fra Kragerø (Telemark).
Det er særlig Telemarks- tradisjonen hun har fordypet seg i, men hun spiller også slåtter fra andre steder av landet og hun har en stor forkjærlighet for svensk folkemusikk. Hun har derfor et stort repertoar bestående av svenske folketoner og viser. Annika komponerer også egne slåtter.
Kevin Henderson er en internasjonal anerkjent felespiller fra Shetland, bosatt i Kragerø. Kevins musikalske utrykk er bygget på den rike fele-musikktradisjonen fra Shetland, og er inspiret av hans lange deltakelse i ledende band som Boys of the Lough, Fiddlers Bid, Session A9 og Nordic Fiddlers Bloc. Resultatet er uttrykksfult og eventyrlig, en helt egen individuell musikalsk stil.
Så overlater Kevin og Annika scenen til Sarah – Jane Summers og Juhani Silvola
Denne internasjonale og kritikerroste duoen bor på Nesodden, og har hele vernden som sin arbeidsplass.
Sarah – Jane og Juhani var i Farsund og spilte fra sin plate Widdershins i 2017 i konsertserien Folkemusikkscena. Vi gleder oss til å se og høre dem under åpningskonserten torsdag, duo konsert fredag og som endel av Farsund Folk Session lørdag blant annet.
På fredagskvelden i Eilert Sundthallen lager vi FOLKklubbstemning, kafebord, det blir servering og en hyggelig avslutning på fredagskvelden sammen med Sarah – Jane og Juhani.
Sarah-Jane er en respektert tradisjonsbærer fra Skottland med master i norsk folkemusikk og improvisasjon fra Norges Musikkhøyskole. Den musikalske stemmen hennes er unik, og Summers er med i flere ensemble og med spiller med mange ulike musikere: RANT, Elin Kåven, Ingrid Håvik og trioen Mala Fama.
Juhani Silvola er en ettertraktet gitarist og produsent, som blant annet har spelt med Erlend Viken Trio, Adjagas, Highasakite, Earlybird Stringband og Elin Kåven.
Sammen er de en kritikkerrost duo som blander tradisjonsmusikk og eksperimentelle elementer. Sarah-Jane Summers & Juhani Silvola spiller intim, inspirert og intens musikk som fremføres med glimrende virtuositet, leken improvisasjon og sømløs samspill

 

 

Duo konsert med Sarah-Jane Summers (Skottalnd)og Juhani Silvola. (Finland) Denne internasjonale og kritikerroste duoen bor på Nesodden, og har tidligere spilt på Folkemusikkscena. Vi gleder oss over at de skal være endel av festivalen i år og holde en egen konsert fredag kveld i Eilert Sundthallen.

Vi lager klubb stemning, det blir servering og en hyggelig avslutning på fredagskvelden I Eilert Sundthallen.

Les mere om Sarah-Jane og Juhani her.   

Ang konserter i Eilert Sundthallen

Inngang i sluse inn til idrettshallen i Inger Sundts gate, på oppsiden av Aulaen. Det vil blir bordservering inne i hallen, god plass mellom bordene og desinfeksjon tilgjengelig. Som publikum må du ha god håndhygiene og holde avstand. Alle må bli sittende på samme stol og ikke bytte bord under forestillingen. Kun betaling med vipps og kort. Kom helst til fots, eller parker ved Amfi, Nytorvet, eller Verven. Vi vil gjøre vårt beste for å informere om eventuell omkjøringer i Storgata.

Vær tålmodig, vis hensyn og ta vare på hverandre ved å holde 1. meters avstand og ved at du blir hjemme om du har symptomer eller påvist covid 9. Det er ditt ansvar!

 

 

Eilert Sundthallen

Eilert Sundthallen ligger i Eilert Sund videregående skole, midt i Farsund sentrum. Vi rigger om den store idrettshallen til en spennende og intim konsertarena, hvor lyd, lys og artister kommer til sin rett. Vi har et hyggelig barområde med servering av mat og drikke.
Les mer