Flieflet:hamre

FOLK på Backes // 2022

Vi er klar med vår konsertserie, FOLK på Backes. Mye er klart, men det kommer garantert nye og gode overraskelser utover våren. Ta en titt på det som er klart nå!

fredag 14. januar 2022

Vi pangstarter vår konsertserie FOLK på Backes 11. februar med Fliflet/Hamre. Det blir en pangstart med trommer, jubaluba, sigøynermusikk, hamrofon og feiring av deres 30 år sammen på scenen.

Etterfulgt av Fliflet/Hamre kun en uke seinere får vi gjensyn med Lars Jakob Rudjords bestillingsverk, Kjempe – Jo, på Husan. I mars får vi besøk av superbrødrene Kjørstad før vi tar en liten påskeferie. påskeferie.

I mai har vi booket inn et gjenhør med Susanne Lundeng og skal bli kjent med svenske Johanna- Adele Jüssi. Vi har spennende band på blokka for både april og juni, men detaljene har vi ikke landet her.

Billettsalget har startet, og foreløpig har vi begrenset kapasitet!

Vi gjennomfører konsertene etter gjeldene smittevernsregler, off course, så sjekk inn på arrangement eller se etter oppdatert  e-post før konserten vedrørende eventuelle avlysninger eller utsettelser. Ved avlysninger eller utsettelser vil alle billettkjøpere motta beskjed pr. e – post.

FOLK på Backes arrangeres med støtte fra Norsk kulturråd og Folkeakademiet.

FOLK på Backes // Kjorstad Brothers

23. mars 2022 20:00 – 21:30

Bilde Lars Jakob Rudjord

Lars Jakob Rudjord // Kjempe – Jo

17. februar 2022 19:00 – 20:30